Kauralastut, Tuulikin

Voi sulatetaan, kaurahiutaleet sekoitetaan voisulaan.

Muna ja sokeri vatkataan ja sekoitetaan kaurahiutaleiden joukkoon.

Vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu, lisätään.

Muodostetaan kokkareita pellille ja paistetaan n. 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Kiurunkannus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen1.8g13kcal0g0g1.5g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl2.4g8.3kcal0.3g1.4g0.2g0.3g
Sokeri 3g12kcal0g3g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl1.3g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g73kcal1g9.2g3.6g0.6g
Valittu annoskoko9g37kcal0.5g4.6g1.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna4g18kcal0.3g2.3g0.9g0.2g
Arvot/100g100g415kcal5.7g52.3g20.5g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149224