Riisisuklaa karppi (vela)

-Sulata kookosrasva (lämpötila ei saa nousta 37C yli)

-Sekoita kaakaojauhe ja makeutusaine -> seos kermaan, jonka jälkeen maapähkinävoi joukkoon

-kookosrasva sekaan

jääkaappiin 10-15min.

Riisimurot&leseet joukkoon - muotoilu

Jääkaappiin/pakkaseen kunnes kovettuu.

(sulaa käsissä, paitsi jos osaat temperoida..

:)
hinta n. 2€

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Vela
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cacao (Fazer)0.9g2.7kcal0.2g0.1g0.2g0g
Kookosrasva (Cocos)4.3g38kcal0g0g4.3g0g
Vispikerma, Milbona1.4g5.1kcal0g0g0.5g0g
Maapähkinävoi (Lidl) (Vita d´or), annos 10g0.6g3.8kcal0.1g0.1g0.3g0g
Murot, Rice Crispies0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Makeutusjauhe, Rainbow0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnälese, Liperin mylly1.4g2kcal0.2g0.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g107kcal1g1.2g10.8g1.6g
Valittu annoskoko9g53kcal0.5g0.6g5.4g0.8g
Annoskoko puolitettuna5g27kcal0.3g0.3g2.7g0.4g
Arvot/100g100g593kcal5.6g6.7g60g8.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=195868