Pehmeä mustikkapiirakka

Sekoita kuivat aineet, ota syrjään n.1/3 murusta.

Lisää sultettu rasva suurempaan määrään jauhoja.

Nypi sekaisin lisää piimä ja kananmuna.

Levitä pohjataikina uunipannulle, päälle mustikat.

Sekoita rahkan joukkoon kananmunat v. sokeri ja sokeri, kaada seos mustikoiden päälle, lopuksi muruseos tämän päälle.

Paista 175 n. puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Ballroomlady
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.1kcal0.2g1g0g0.1g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g0.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Voi 0.8g5.7kcal0g0g0.6g0g
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Mustikka metsä- 2.5g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1.6g0.9kcal0.2g0g0g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g39kcal0.8g5.2g1.2g0.4g
Valittu annoskoko9g20kcal0.4g2.6g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.2g1.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g219kcal4.4g28.9g6.7g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296999