Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.5kcal0g0g0.6g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g5.6g19kcal0.7g3.8g0.1g0.4g
Kanttarelli, tuore, annos 50g0.9g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.9g3.6kcal0.3g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g57kcal2g7.6g2g0.8g
Valittu annoskoko9g28kcal1g3.8g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.5g1.9g0.5g0.2g
Arvot/100g100g318kcal11.2g42.7g11.2g4.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303333