Kasvissosekeitto (peruna, porkkana, bataatti, palsternakka, inkivääri)

Keitä perunat ja juurekset liemikuutiolla maustetussa vedessä ja soseuta sauvalla.

Jos vettä näyttäisi olevan liikaa, ota mukillinen sivuun ennen soseutusta.

Lisää sulatejuusto ja anna hautua kunnes sulatejuusto on sulanut.

Tuore korianterisilppu herkullistuttaa tätä keittoa vielä entisestään

Herkkusoppa! :)

Veden haihtuminen keittäessä varmaan vähän muuttaa kaloreita, mutta mulla se ei ole niin justiinsa.

;)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 384 grammaa

Intopiukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2.3g1.4kcal0g0.3g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Bataatti, kuorittu 0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Palsternakka 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas0.2g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Inkivääri, tuore, silputtu0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g6kcal0g1g0.2g0g
Valittu annoskoko9g3kcal0g0.5g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0g0.3g0.1g0g
Arvot/100g100g34kcal0g5.7g1.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=323097