Jauhelihavihanneskastike

142g palsternakka
176g lanttu
120g selleri
76g purjosipuli
148g sipuli
250g paistijauhelihaa, rasvaa 10 %
1 dl paseerattu tomaatti
5 dl vettä
1 rkl juokseva becel
cajunmauste
suola
mustapippuri
1tl tulista chilikastiketta

Kuori, suikaloi, viipaloi sipulit ja vihannekset.

Kuullota sipuleita hetki pannulla becelissä, lisää jauheliha ja ruskista se sipuleiden kanssa.

Lisää suikaloidut vihannekset pannulle, mausta, lisää paseerattu tomaattiliemi ja vettä.

Anna hautua parikymmentä minuuttia hiljaisella tulella jolloin voit samalla valmistaa vaikka täysjyvä tai vihannes spagetin :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annfja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Lanttu 1g0.3kcal0g0g0g0g
Selleri, annos 50g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Purjosipuli 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha 10%1.5g2.5kcal0.3g0g0.1g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.9g0kcal0g0g0g0g
Kasviöljyvalmiste 82%, becel, juokseva 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g9kcal0.6g0.2g0.4g0g
Valittu annoskoko9g5kcal0.3g0.1g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g2kcal0.2g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g51kcal3.4g1.1g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359357