Härkäpapukasvispihvit

Raasta juurekset.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa tasaiseksi ja anna seistä n. puolisen tuntia.

Voitele pellille levitetty leivinpaperi margariinilla ja muotoile käsin pihvit.

Voitele myös päältä.

Paista 200 C noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 72 grammaa

Borago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Palsternakka 0.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 2.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 1.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Härkäpapurouhe, raakana, 1 dl = 70 g (Lassilan tila), annos 50g0.7g2.6kcal0.2g0.4g0g0g
Grahamjauho 0.5g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Ketchup (Felix), annos 100g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Flora culinesse0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g19kcal0.6g2.4g0.6g0.4g
Valittu annoskoko9g9kcal0.3g1.2g0.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.6g0.2g0.1g
Arvot/100g100g106kcal3.4g13.5g3.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=421237