Broileririsotto wokissa

1. Maustan fileesuikaleet kanafondilla ja broilerimausteella, annan maustua tunnin verran.

2. Laitan kuumaan wokkipannuun tilkan öljyä, lisään 1 tl currya, sipulisilpun, riisin ja hetken päästä liemen ja kanaliemikuution.

Jätän hiljalleen kiehumaan kannen alle, riisipaketin kypsennysaikoja seuraten.

3. Ruskistan broilerisuikaleet kevyesti ja lisään riisin päälle wokkiin.

4. Kuumennan herne-maissi-paprikavihannekset mikrossa ja sekoitan kypsän riisi-broileriseoksen joukkoon.

5. Kuumennan myös wokki- tai kruunuvihannessekoituksen mikrossa ja lisään ne väriä antamaan valmiin ruoan päälle.

Päälle reilusti persilja silppua.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 288 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 0.8g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Broilerin fileesuikaleet (naturell) (Maistuva)2.7g2.9kcal0.6g0g0.1g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1.8g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kruunusekoitus parsa-, kukkakaali, porkkana Apetit (100 g)1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0g0kcal0g0g0g0g
Persilja 0g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g18kcal1.6g1.8g0.4g0.2g
Valittu annoskoko9g9kcal0.8g0.9g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.4g0.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g98kcal8.9g10g2.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=98682