Salamipizza itsetehty

Sekoita kuuma vesi, sokeri, suola, hiiva ja jauhot taikinaksi.

Anna istua puoli tuntia - tunti.

Taputtele pellille jauhojen avulla.

Iske päälle tomaattimurska, viipaloitu salami ja juusto, sekä oreganoa.

Uunissa 175-200 asteessa noin 15-30 minuuttia maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tnli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salami (Lidl)1g3.4kcal0.2g0g0.3g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]0.7g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Tomaattimurska, valkosipuli (Eldorado), annos 390g2.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.1g7.3kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kuivahiiva, annos 11g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g28kcal1.2g3.4g1g0.2g
Valittu annoskoko9g14kcal0.6g1.7g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.3g0.9g0.3g0.1g
Arvot/100g100g157kcal6.7g18.9g5.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=138744