Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa5.9g1kcal0g0.1g0g0g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%2g4.9kcal0.3g0.1g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g14kcal0.6g0.4g0.8g0g
Valittu annoskoko9g7kcal0.3g0.2g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.2g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g75kcal3.3g2.2g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175