Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g2.2g11kcal0.7g0.3g0.9g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 4.4g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g0.5g1kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g0.7g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala1.2g3.7kcal0.2g0.7g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g37kcal2g3g1.8g0.8g
Valittu annoskoko9g19kcal1g1.5g0.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.5g0.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g206kcal11.1g16.7g10g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722