V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi6.8g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.2g1kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Aprikoosi, kuivattu 0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Luumu kivetön 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)0.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.8g2.8kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g12kcal0.4g1.8g0.4g0.6g
Valittu annoskoko9g6kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.1g0.5g0.1g0.2g
Arvot/100g100g67kcal2.2g10.1g2.2g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=242720