Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 0.7g5kcal0g0g0.6g0g
Sokeri 0.8g3.1kcal0g0.8g0g0g
Munan keltuainen0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g0.5g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g3.6g1.2kcal0g0.3g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g0.9g0.7kcal0g0g0.1g0g
Smetana0.7g2.7kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g39kcal0.6g4.2g2g0.2g
Valittu annoskoko9g20kcal0.3g2.1g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.2g1.1g0.5g0.1g
Arvot/100g100g220kcal3.4g23.6g11.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=418946