Kanavuoka

1. ruskista rintapalat kevyesti pannulla
2. nosta vuokaan: mausta sitruunankuorella, pippurilla, suolalla
3. lisää kesäkurpitaviipaleet ja tomaatit
4. sekoita kanaliemi (1dl), parmesanraaste, sinappi, 1tl rakuunaa ja ranskanerma
5.valuta seos vuokaan
6. 25min 200 asteta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin rintafile paistettu3.7g6.1kcal1g0g0.2g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Ranskankerma Valio1.6g4.4kcal0g0.1g0.4g0g
Sinappi 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g0.4g1.5kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g26kcal2.2g0.4g1.4g0g
Valittu annoskoko9g13kcal1.1g0.2g0.7g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.6g0.1g0.4g0g
Arvot/100g100g143kcal12.1g2.2g7.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383412