Lasagnette, jauheliha/soija/papu

- soijarouhe turpoamaan veteen, johon on lisätty liemikuutio
- jauheliha ruskistetaan sipulin kanssa paistinpannussa
- uuni päälle 200 asteeseen
- lisätään pannuun soijarouhe, purkillinen kidneypapuja, kastikeainekset ja 3 dl maitoa sekä 6 dl vettä, maustetaan
- pastapalat laitetaan oljyllä voideltuun vuokaan, perään kastike, sekoitetaan varovasti
- päälle juustoraastetta ja uuniin n. puoleksi tunniksi
- annetaan vetäytyä hetken ennen syömistä

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2316 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr lasagnette pasta0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Knorr lasagnette kastikeaineet 93 g0.4g1.3kcal0g0.2g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Vesi3.3g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g0.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%0.3g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g20kcal1.4g2g0.6g0.2g
Valittu annoskoko9g10kcal0.7g1g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.4g0.5g0.2g0.1g
Arvot/100g100g107kcal7.5g10.8g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=38305