LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 0.7g2.1kcal0g0g0.2g0g
Voi 0.2g1.3kcal0g0g0.1g0g
Katkarapu 3.3g2.2kcal0.5g0g0g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 1.3g4kcal0g0.1g0.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 0.7g1.8kcal0g0g0.2g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Emmental, sinileima1.3g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g37kcal2.2g0.2g2.8g0g
Valittu annoskoko9g18kcal1.1g0.1g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.6g0.1g0.7g0g
Arvot/100g100g200kcal12g1.1g15.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=303996