Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Kaurahiutale 0.8g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Vehnäjauho, sunnuntai1g3.4kcal0.1g0.7g0g0g
Mansikka, Tuore4.9g2.1kcal0g0.4g0g0.1g
Valkosuklaa panda, levy 130g1g5.5kcal0.1g0.5g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g45kcal0.6g4.8g2.4g0.4g
Valittu annoskoko9g23kcal0.3g2.4g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.2g1.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g250kcal3.3g26.4g13.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=346569