Ruusukaali-pekonipata

Kuumenna uuni 225 asteeseen.

Keitä kaalit lähes kypsiksi, laita uunivuokaan.

2. Paista pekonit, lisää vuokaan.

3. Vatkaa munat ja maito, mausta ja kaada vuokaan.

Ripottele päälle juusto.

4. Paista uunin keskitasolla n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali, keitetty, suolaa 3.9g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Pekoni, paistettu 1.3g6.8kcal0.2g0g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 1.1g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Juustoraaste, pizzajuusto (Valio oy), annos 150g1.2g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Maito, Kevyt1.6g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g28kcal1.6g0.4g2.2g0.2g
Valittu annoskoko9g14kcal0.8g0.2g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.4g0.1g0.6g0.1g
Arvot/100g100g153kcal8.8g2.2g12.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352018