Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.4g2kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 1.9g7.9kcal0g1.9g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta2.5g9kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Kookoshiutale 0.2g1.5kcal0g0g0.1g0g
Hasselpähkinä 0.4g2.7kcal0.1g0g0.3g0.1g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)1.2g5.9kcal0.1g0.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g64kcal1.4g9.2g2.4g0.4g
Valittu annoskoko9g32kcal0.7g4.6g1.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna4g16kcal0.4g2.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g366kcal8g52.3g13.6g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316