Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 1.6g0.5kcal0g0.1g0g0g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)2.6g2.1kcal0.4g0g0g0g
Soijakastike 0.1g0kcal0g0g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl1.6g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaatti 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g11kcal1g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko9g6kcal0.5g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g60kcal5.5g3.3g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239