Marjapiirakkaa

Vatkaa kananmunat ja sokeri , lisää maito, 1 dl öljyä, josta loraus muruseokseen, leseet ja jauhot.

Kaada piirakkapohja leivinpaperin päälle uunipellille, tasoita.

Ripottele päälle marjat, pakastemarjat jäisinä:
Marjojen päälle:
- 2 dl neljänviljanhiutaleita, joihin lisään fariinisokeria tai tavallista sokeria ja tuosta taikinaan tulevasta öljystä lorautan tilkan tämän muruseoksen joukkoon.

Uunissa 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Tarjolle vielä vähän lämpimänä - kevyt vaniljajäätelöä päälle.

(esim. 50 g jäätelöä = 70 kcl)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 0.7g0.9kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Kauranlese (Kungsörnen), annos 7g0.3g0.8kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, Anni Helena, 1 dl1.4g5.3kcal0.2g1.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Puolukka 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Mustikka metsä- 2.2g1kcal0g0.1g0g0.1g
Neljänviljanhiutale 0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Fariinisokeri0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g38kcal0.6g5.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko9g19kcal0.3g2.8g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.2g1.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g211kcal3.3g30.8g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103260