Kanariisivuoka

Kypsennä kanat ja valmista kanaliemi (kuutio+4dl kiehuvaa vettä).

Sekoita kaikki ainekset vuuassa. 200 astetta, n. 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 291 grammaa

Janeo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (X-tra), annos 200g5.3g7.5kcal0.9g0.2g0.4g0g
Kevyt ruokakerma 4% (Rainbow)1.6g0.9kcal0g0.1g0.1g0g
Basmatiriisi (kuivapaino) (Rainbow), annos 80g1.2g4.5kcal0.1g1g0g0g
Sipuli 0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g27kcal2g2.6g1g0g
Valittu annoskoko9g13kcal1g1.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.5g0.7g0.3g0g
Arvot/100g100g149kcal11.1g14.4g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372056