Perunarieska

Laita uuni lämpenemään 275°.

Vaivaa kylmään perunamuusiin suola, munat ja jauhot.

Vaivaa vain sen verran että taikina tuntuu sopivan pehmeältä levitettäväksi, älä tee sitkoa.

Levitä pellille ja paista uunin keskiosassa n. 8 min. kunnes pintaan on ilmestynyttummia laikkuja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 83 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 3.6g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Rasvaton maito viro (Alma)1g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.4g8.1kcal0.2g1.7g0g0.1g
Ohrajauho 1g3.3kcal0.1g0.6g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g32kcal1g5.8g0.2g0.4g
Valittu annoskoko9g16kcal0.5g2.9g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Arvot/100g100g175kcal5.5g31.9g1.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83369