Tomaattinen katkarapukeitto

Kiehauta vesi.

Lisää kalaliemikuutio.

Lisää vihannekset ja paseerattu tomaatti.

Lisää tilli ja suolaa mielen mukaan.

Keitä kasvisten ohjeen mukaan.

Lisää katkaravut lopuksi ja kiehauta hetki ettei katkikset sitkisty.

Todella nopea, jos tekee suoraan pakastevihanneksista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 466 grammaa

Keranele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Katkarapu 1g0.7kcal0.1g0g0g0g
Kasvissuikaleet, Pirkka 250g1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi4.9g0kcal0g0g0g0g
Passata di pomodoro, paseerattu tomaatti, lidl (Campo largo), annos 250g1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g4kcal0.2g0.4g0g0g
Valittu annoskoko9g2kcal0.1g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna5g1kcal0.1g0.1g0g0g
Arvot/100g100g20kcal1.1g2.2g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207167