Kalakeitto (kermainen)

Pilko kuoritut perunat, keitä ne melkein kypsiksi purjon ja kalafondin kanssa.

Lisää kala kuutioina.

Mausta kuivatulla tillillä ja valkopippurilla.

Lisää kerma.

Kuumenna kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1.6g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.3g2kcal0g0.4g0g0g
Fondi fond du chef (Knorr), annos 25g0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Purjoviipaleet rainbow 200g0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Seiti x-tra2.6g2.1kcal0.4g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g0.7g2.2kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g15kcal0.8g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko9g8kcal0.4g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.2g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g83kcal4.3g4.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431842