IS Lindströminpihvit

Lindströmin pihvit:
400 g naudan jauhelihaa
1 dl vedessä turvotettuja korppujauhoja
1 sipuli
1 dl maustekurkkukuutioita
1 dl etikkapunajuurikuutioita
1 rkl kapriksia
1 kanamuna
suolaa
mustapippuria
tilkka öljyä

Kuullota hienonnettu sipuli pannulla pehmeäksi.

Sekoita muut ainekset tasaiseksi taikinaksi.

Sekoita joukkoon jäähtynyt sipuli.

Muotoile taikinasta kostutetuilla käsillä pihvejä ja paista niitä 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Korppujauhojen tilalle esim sinihometuorejuusto.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Ilana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maustekurkku sokerisuolattu 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Etikkapunajuuri 0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 5g6.4kcal1g0g0.2g0g
Korppujauho 0.6g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g24kcal2.4g1.2g1g0g
Valittu annoskoko9g12kcal1.2g0.6g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.6g0.3g0.3g0g
Arvot/100g100g134kcal13.3g6.7g5.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=111399