Pannukakku (karppi)

Sekoita aineet, anna turvota.

Paista, kuten pannaria paistetaan 225 asteessa, mutta pidempään.

Tulee iso uunipellillinen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 146 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, Kevyt6.2g2.9kcal0.2g0.3g0.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g0.6g3.8kcal0.1g0g0.3g0g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g0.2g0kcal0g0g0g0.2g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Voi 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.5kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g23kcal1g0.6g1.8g0.4g
Valittu annoskoko9g12kcal0.5g0.3g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g6kcal0.3g0.2g0.5g0.1g
Arvot/100g100g128kcal5.6g3.3g10g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197070