Mansikka-valkosuklaakakku

Sulata margariini ja lisää sen joukkoon murskatut keksit.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää sokeri, maitorahka, soseutetut mansikat ja sulatettu suklaa.

Sekoita.

Lämmitä 1,5 rkl sitruunamehua ja liota liivate siihen.

Lisää seokseen hämmentäen.

Kaada täyte keksipohjan päälle.

Anna jähmettyä jääkaapissa väh. 6 tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 73 grammaa

Arroy
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini, Pirkka0.8g5.9kcal0g0g0.7g0g
Liivatelehti, gelatiini0g0.1kcal0g0g0g0g
Maitorahka, vähälaktoosinen (Rainbow), annos 250g1.6g1kcal0.2g0.1g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g0.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Mansikka 3.1g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Kaurakeksi (Vanajan), annos 100g1.5g6kcal0.1g0.9g0.3g0.1g
Flora vispi 20% (Unilever), annos 100g1.3g2.6kcal0g0.1g0.3g0g
Valloittava valkoinen (Panda), annos 35g0.6g3.3kcal0.1g0.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g42kcal0.8g4g3g0.4g
Valittu annoskoko9g21kcal0.4g2g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g11kcal0.2g1g0.8g0.1g
Arvot/100g100g233kcal4.4g22g16.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368316