Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3.4g0.9kcal0g0.1g0g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow2.9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.7g4.5kcal0.5g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g17kcal1.2g1g0.8g0.2g
Valittu annoskoko9g9kcal0.6g0.5g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.3g0.3g0.2g0.1g
Arvot/100g100g93kcal6.6g5.5g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59465