Raparperipiirakka (nopea, helppo ja herkullinen)

Sekoita munat, sokeri, sulatettu margariini ja maito keskenään.

Sekoita toisessa asitiassa kuivat aineet (vehnäj., leivinj.

ja vaniljasok.) ja lisää ne ekan satsin joukkoon.

Raparperit (tai voi käyttää myös marjoja) päälle ja uuniin, 200 astetta, n. 30min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1559 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1.5g1.9kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 1.2g6.2kcal0g0g0.7g0g
Maito,kevyt (valio) 100g1.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.8kcal0.2g1.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Raparperi 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g47kcal0.8g6.6g1.6g0.2g
Valittu annoskoko9g23kcal0.4g3.3g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g12kcal0.2g1.7g0.4g0.1g
Arvot/100g100g253kcal4.3g35.9g8.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=298287