Kevyt mustikkapiirakka

Pohja:
Sekoita munat, öljy, vehnäjauho, leivinjauhe, sokeri ja maitorahka sekaisin.

Ei saa vatkata.

Levitä voideltuun vuokaan.

Päälle:
Levitä omenahillo ensin ja päälle mustikat.

Ripottele pinnalle kaurahiutaleet ja sokeri.

Paista 200c noin 30min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 65 grammaa

Remus74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.9kcal0.2g1.2g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki0.9g0.5kcal0.1g0g0g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g0.9g1.6kcal0g0.1g0g0g
Mustikka2.6g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)0.4g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g41kcal1g5.4g1g0.4g
Valittu annoskoko9g20kcal0.5g2.7g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.3g1.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g226kcal5.6g30g5.6g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=181956