Bolognese

Ruskista sipulit pannulla, lisää viipaloitu tai murskattu valkosipuli.

Ruskista sitten sekaan jauheliha.

Lisää tomaattimurskaa ja raastettua porkkanaa.

Mausta suolalla ja rosmariinilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Rechaka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 3.5g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Tomaattimurska 3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g19kcal1.2g0.6g1.2g0.2g
Valittu annoskoko9g9kcal0.6g0.3g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.3g0.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g103kcal6.6g3.3g6.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215452