Pikantti broileri ruusukaalin ja pinaatin kera

Mausta broilerin rintafilee suolalla ja pippurilla.

Paista pannulla 4min molemmin puolin.

Ota broilerin rintafilee pannulta pois.

Lisää pannulle viipaloitu salottisipuli, valkosipuli ja timjami.

Paista n. 5min miedolla lämmöllä.

Lisää tomaattipyree, punaviini ja balsamiviinietikka.

Keitä 1 min. Lisää vettä jos seoksesta tulee liian kiinteää.

Pane rintafilee takaisin pannuun ja hauduta miedolla lämmöllä 6-8 minuuttia.

Puhdista ja halkaise ruusukaalit ja keitä suolalla maustetussa vedessä 5-7 min, kunnes ovat kypsiä.

Höyrytä pinaattia puoli minuuttia ja valuta sen jälkeen vesi pois pinaatista.

Mausta kastike suolalla ja pippurilla.

Syö broileri sipulikastikkeen, ruusukaalien ja pinaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 781 grammaa

Kea
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 2.3g2.5kcal0.5g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.1g0.5kcal0g0g0.1g0g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g1.2g0.8kcal0g0.2g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Punaviini 0.6g0.4kcal0g0g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ruusukaali 2.3g0.6kcal0g0g0g0.1g
Pinaatti 2.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g11kcal1g0.4g0.2g0.2g
Valittu annoskoko9g6kcal0.5g0.2g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.3g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g61kcal5.6g2.2g1.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301680