Omenapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää sitten keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Lisää sitten maito ja sulatettu rasva/öljy.

Kaada taikina pellille, lisää omenaviipaleet, ripauta päälle sokeria ja kanelia.

15 min. 225 asteessa.

Keskitaso.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Viipula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1.2g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g1.6g6.7kcal0g1.6g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1.6g5.8kcal0.2g1.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 0.8g0.4kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen0.5g4kcal0g0g0.4g0g
Omena, keskikokoinen 200g3.3g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g40kcal0.8g5.8g1g0.4g
Valittu annoskoko9g20kcal0.4g2.9g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g10kcal0.2g1.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g218kcal4.4g31.9g5.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=191210