Mausteinen makkarapata

Pekonit, makkarat ja sipuli silputaan ja paistetaan.

Joukkoon lisätään muut aineet viimeisenä kesäkurpitsa.

Kiehutellaan jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 196 grammaa

Hilduri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makkara (Portti), annos 100g2.3g5.9kcal0.4g0g0.5g0g
Pekoniviipaleet Järvi-Suomi1g4.7kcal0.1g0g0.5g0g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g2.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Salsa medium (Rainbow)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g0.4g1.2kcal0g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g27kcal1g0.4g2.2g0g
Valittu annoskoko9g13kcal0.5g0.2g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.3g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g143kcal5.4g2.2g11.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=200274