Juustosalaatti

Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 84 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 2.2g0.3kcal0g0g0g0g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 1.3g1.7kcal0g0.3g0g0g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kurkku 2g0.2kcal0g0g0g0g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 0.7g2.7kcal0.2g0g0.2g0g
Auringonkukkaöljy 0.2g2.2kcal0g0g0.2g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g16kcal0.4g0.8g0.8g0g
Valittu annoskoko9g8kcal0.2g0.4g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.1g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g86kcal2.2g4.4g4.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=220381