Mokkapalat

Huom!

Ohjeen 10 g suolaa jaetaan puoliksi
taikinaan ja kuorrutteeseen.

Eli 5g
taikinaan ja 5g kuorrutukseen!

Samoin kaakaojauheen kanssa;

12g eli 2 rkl taikinaan ja 2rkl kuorru-
tukseen!

Vaniljasokeri jakautuu niin että
2 tl taikinaan ja 4tl kuorrutukseen.

1. Sulata 200g voita jäähtymään
taikinaan lisäämistä varten.

2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

3. Sekoita kuivat ainekset; vehnäjauho,
leivinjauhe, vaniljasokeri ja kaakao-
jauhe ja 5g suolaa keskenään.

4. Kaada vähän kerrallaan ja vuoron
perään maito, kuivat ainekset ja
200g sulatettu jäähtynyt voi
sekaan, sekoittaen hyvin.

5. Kaada taikina leivinpaperilla päälys-
tetylle pellille ja levitä tasaiseksi.

6. Paista uunissa 200 astetta 20 min.

Kuorrutuksen teko on helppoa!

Sulata 100 g voita ja sekoita muut ainekset; 5g suolaa, 2 rkl kaakaota,
1pkt eli 500g tomusokeria ja 150g/
1,5 dl/10 rkl tummaa kahvia

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Hojala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 0.8g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.5g5.2kcal0.2g1.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Valio voi0.9g6.7kcal0g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Voi (Valio), annos 100g0.5g3.4kcal0g0g0.4g0g
Kahvijuoma, keskiarvo 0.7g0kcal0g0g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g63kcal0.6g9.4g2.4g0.2g
Valittu annoskoko9g32kcal0.3g4.7g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g16kcal0.2g2.4g0.6g0.1g
Arvot/100g100g352kcal3.3g52.2g13.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221416