Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 5.8g3.7kcal0.2g0.3g0.2g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1.9g6.8kcal0.2g1.3g0g0.1g
Voi 0.1g1.1kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g27kcal1.2g3.2g0.8g0.2g
Valittu annoskoko9g13kcal0.6g1.6g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g7kcal0.3g0.8g0.2g0.1g
Arvot/100g100g147kcal6.6g17.6g4.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=264356