Celian Kana-fetapasta

Keitä pasta pussin ohjeen mukaan.

Ruskista broilerin fileesuikale, laita pannulle myös pilkotut/puristetut valkosipulin kynnet.

Kun broileri on ruskistunut, lisää tuorejuusto.

Huuhtele salaattijuustokuutiot suolaisuuden poistamiseksi ja lisää kastikkeeseen.

Lisää mausteita mielen mukaan, esim.

mustapippuri, basilika ja pizzamauste käyvät.

Pilko 2 tomaattia kastikkeen joukoon, hauduta kannen alla n. 5 minuuttia.

Sekoita pastan joukkoon.

Tarjoile raejuuston ja salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Celian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale hunajamarinoitu (Kanamestari), annos 400g3.1g4.4kcal0.5g0.1g0.2g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour 15% valkosipuli1.6g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Täysjyvä farfalle pasta (Rainbow), annos 88g1.4g4.8kcal0.2g0.9g0g0.1g
Rainbow salaattijuustokuutiot (Rainbow), annos 175g1.3g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g31kcal2g2.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko9g16kcal1g1.2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.5g0.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g168kcal10.8g12.9g7.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296116