Mustikkapaistos

Sekoita 1 tl leivinjauhe 1½ dl jauhoihin ja sekoita paistospohjan ainekset (1 dl ruishiutaleita, 1 dl fariinisokeria, 1 dl voisulaa, muna) keskenään taikinaksi.

Painele taikina jauhotetuin käsin voidellun ja ruishiutaleilla leivitetyn vuoan pohjalle.

Levitä päälle mustikat (3 dl). Sekoita muruseos (½dl voisulaa, 1 dl fariinisokeria, 2 dl ruishiutaleita) ja ripottele seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa alatasolla n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Jonayla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho, Pouta, 1dl1.2g4.2kcal0.1g0.8g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Ruishiutaleet, Myllyn paras (1dl=40g)1.4g4.3kcal0.1g0.9g0g0.2g
Fariinisokeri2g8.3kcal0g2g0g0g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Muna, annos 60g0.7g0.6kcal0.1g0g0g0g
Mustikka metsä- 2.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g62kcal0.6g7.6g2.8g0.6g
Valittu annoskoko9g31kcal0.3g3.8g1.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna5g16kcal0.2g1.9g0.7g0.2g
Arvot/100g100g337kcal3.3g41.3g15.2g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=300592