Mustikkapannari

Sekoita kaikki ainekset paitsi mustikat ja anna taikinan turvota jääkaapissa.

Kaada pellille leivinpaperin päälle ja ripottele mustikat pinnalle. 200 astetta, 30 min. Ei kovin makea, voi lisätä sokeria tai tarjota hillon tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen4.1g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.5kcal0.2g1.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Mustikka metsä- 1.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Hermesetas -neste0.1g0kcal0g0g0g0g
Flora ruoka kevyt & paksu0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g21kcal0.8g3.2g0.2g0.4g
Valittu annoskoko9g11kcal0.4g1.6g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g5kcal0.2g0.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g115kcal4.3g17.4g1.1g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=370321