Kaura-omena-banaanipaistos

KAURA-OMENA-BANAANIPAISTOS

120 g omenaa
120 g bamaani
1 tl kanelia
100 g voita tai margariinia
50 g sokeria
3 dl kaurahiutaleita


Kuori ja lohko omenat.

Lado omenalohkot voideltuun vuokaan.

Ripottele päälle kanelia.

Sulata kattilassa rasva ja sekoita joukkoon sokeri ja kaurahiutaleet.

Levitä seos omenalohkojen pinnalle.

Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia eli kunnes omenalohkot tuntuvat pehmeiltä.

Tarjoa vaniljakastikkeen kanssa!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, keskikokoinen 200g2.1g0.7kcal0g0.2g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g2.1g1.8kcal0g0.4g0g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Sokeri 0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Kaurahiutaleet elovena plus (Raisio)2.1g7.8kcal0.3g1.2g0.2g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g55kcal0.6g5.8g3.2g0.4g
Valittu annoskoko9g28kcal0.3g2.9g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna5g14kcal0.2g1.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g299kcal3.3g31.5g17.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=144864