Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 131 grammaa

Myokine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Naudanliha keskiarvo 3.5g5.4kcal0.7g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2.1g1.3kcal0g0.3g0g0g
Hapankaali (Rasilainen)1.8g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Smetana0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g16kcal1.4g0.8g0.6g0g
Valittu annoskoko9g8kcal0.7g0.4g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.4g0.2g0.2g0g
Arvot/100g100g86kcal7.6g4.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=225032