Raparperi-omenapiirakka

Vaahdota voi ja sokeri, lisää muna, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi.

Painele voideltuun vuokaan ja reunoille.

Pilko raparperi ja omena pieniksi paloiksi, sekoita kaneli, perunaj.

ja sokeri sekaan.

Laita vuokaan pohjan päälle.

"nypi" pehmeä voi, kaurahiutaleet, sokeri ja vehnäjauho murumaiseksi seokseksi ja ripottele pinnalle.

Paista 200c n. 20 min.

äärettömän hyvää vaniljakastikkeen kanssa!! :)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Liiko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Sokeri 0.6g2.2kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna, paistettu 0.4g0.7kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Raparperi 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 1.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Iso Kaurahiutale Myllyn Paras 40 g1.3g4.6kcal0.2g0.7g0.1g0.1g
Voi 0.7g4.7kcal0g0g0.5g0g
Sokeri 0.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g61kcal0.8g7.4g3g0.2g
Valittu annoskoko10g30kcal0.4g3.7g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g15kcal0.2g1.9g0.8g0.1g
Arvot/100g100g319kcal4.2g38.9g15.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=293790