Mariannesuklaakakku

*Vatkaa rasva ja sokeri
*Lisää kananmuna, vatkaa rajusti
*Lisää kuivat aineet, sekoita puuhaarukalla
*Lisää kerma
*Paista voidellussa ja jauhotetussa rengasvuossa 175C noin 50-60 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 945 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g2g14kcal0g0g1.6g0g
Fariinisokeri2g7.9kcal0g2g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.6g2.3kcal0.2g0g0.2g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten0.4g1.5kcal0.1g0.2g0.1g0g
Pandan tumma suklaa 150 g0.7g3.7kcal0g0.4g0.2g0g
Marianne konvehti,Maitosuklaakonvehti ja piparmintturouhetta (Karlfazer), annos 7g1g5.1kcal0.1g0.5g0.3g0g
Mantelirouhe, 1 rkl0.5g2.8kcal0.1g0g0.2g0.1g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1g3.2kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g82kcal1g6.4g5.8g0.2g
Valittu annoskoko9g41kcal0.5g3.2g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g21kcal0.3g1.6g1.5g0.1g
Arvot/100g100g442kcal5.4g34.4g31.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=93773