Helppo kanaratatouille

Ruskista kevyesti kanat pannulla tai paistokasarissa.

Lisää molemmat ratatouillepussit ja mausta tarvittaessa esim suolalla, paprikajauheella ja cayennepippurilla.

Kypsentele välillä sekoittaen kunnes ylimääräinen neste on haihtunut.

Lisukkeeksi sopii mainiosti raejuusto ja pari salaatinlehteä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Myymis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ratatouille, Välimeren (Findus), annos 400g2.7g2.5kcal0g0.2g0.2g0.1g
Keltainen ratatouille (Findus), annos 200g2.7g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kananpojan fileesuikaleet,mandariini (Kariniemi), annos 300g2.1g2.4kcal0.3g0g0.1g0g
Kananpojan fileesuikaleet, maustamaton (Kariniemen), annos 150g1.7g1.9kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g16kcal1.4g0.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko9g8kcal0.7g0.4g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g4kcal0.4g0.2g0.2g0.1g
Arvot/100g100g87kcal7.6g4.3g3.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=136961