Uuniseiti juusto-tomaattihöystein

Voitele uunivuoka.

Laita jäiset vihannekset vuoan pohjalle.

Heti perään laukaiset kohmeiset seitipalat päälle, mausta herbamarella, pippurilla, ja kalamausteella.

Ripottele juustoraaste kalojen päälle.

Sitten tee kastike kalalle.

Kuullota sipuli öljyssä jonka jälkeen heitä purkillinen murskattua tomaattia päälle, maustaa voit vaikka valkosipulilla sekä yrttisuolalla.

Ripaus kenties sokeriakaan ei ole pahaksi? Hauduta hetken soossia ja viskaa sitten kalojen kylkeen koko hoito.

Lopuksi vielä desin verran kermaa joukkoon vuokaan niin homma valmis uuniin laitettavaksi.

Korvenna paistosta 200-asteesta noin 40-50 min. Niin ja vaikkapa keitettyä potaattia herkun lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 338 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, Pirkka (pakaste) 400g2.7g2.2kcal0.5g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)2.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g1.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)0.7g0.4kcal0g0g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa0.7g2.1kcal0.2g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g12kcal1.4g0.6g0.4g0g
Valittu annoskoko9g6kcal0.7g0.3g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna5g3kcal0.4g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g67kcal7.6g3.3g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=99782