Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 4g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 3.1g2kcal0.1g0.1g0.1g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%1.2g3.5kcal0.4g0g0.2g0g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g52kcal1.8g6g2g0.2g
Valittu annoskoko9g26kcal0.9g3g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g13kcal0.5g1.5g0.5g0.1g
Arvot/100g100g280kcal9.8g32.6g10.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531