Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g4.5g10kcal0.9g0g0.8g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g0.6g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g2.3g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.7g1kcal0.1g0g0.1g0g
Korppujauho (X-tra)1.1g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g38kcal2.4g2.6g2g0.2g
Valittu annoskoko9g19kcal1.2g1.3g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g9kcal0.6g0.7g0.5g0.1g
Arvot/100g100g204kcal13g14.1g10.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519