Kermainen texmex jauhelihakeitto

Kuullota sipulit öljyssä ja lisää jauheliha.

Mausta jauheliha paprikajauheella, chilillä ja jauhelihamausteella tms.

Lisää kasvikset.

Pyörittele jonkin aikaa, että kasvikset sulavat.

Lisää kerma.

Anna kiehahtaa.

Notkista vedellä halutun paksuiseksi.

Lisää koskenlaskija ja anna hautua miedolla lämmöllä kunnes koskenlaskija on sulanut.

Kannattaa maistella välillä, ettei tule liian tulista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 264 grammaa

Ren
AineksetMääräEnergiaPHRK
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g0.4g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.8g6kcal0g0.1g0.6g0g
KEITTOJUURES Rainbow pakaste1.8g0.4kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.5g7.8kcal0.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana19g32kcal1.4g0.6g2.6g0.2g
Valittu annoskoko9g16kcal0.7g0.3g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g8kcal0.4g0.2g0.7g0.1g
Arvot/100g100g170kcal7.4g3.2g13.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=117530